"Live the life that you love..Love the life that you live"

By: Nazila Nor Said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Aug-2009 04:42 Email | Share | | Bookmark
Finally~~

heey peeps...

Im back in FP-ing *weeehoooo*
shiaaan FP ni kene abandon ever since i came back fr MI!
It's not i dun have any pix to update (knowing me kan..bile mase plak laa haku tak dak gambaq)
...but time does not permit me to do so....(sbb slalu update kat FB jeer)
So sorry FP..me still heart u to the moon and back!!

Well well well....
the main reason me update this FP..adalah kerana..jeng jeng jeng...







Janna (1 of my 'best colleague' yg gediks ....tu laa tak sempat nk cerite psl my work n stuff kat sini kaaan..tak pe laa..lain kali je laa ) yg merajinkan diri meng'countdown' kan for me...

My god..tinggal lg 3 hr jer.... Btw..she wrote this :


"u, we started d countdown dr 50+ tau.. now dah 3! were gonna miss 'single' LA ok. C u on 'our' honeymoon!!! we luf u!!"

(the reason y she said 'our' honeymoon, bcoz dorg ni nak menyebok i g honeymoon jgk...u know..all of us kinda tak bleh tgk masing2 senang..ade je yg nk menyebok..esp this 2 fella sitting near me...(u knw who u r gurls..dun miss me too much k k k..laf u ols tooo)

Btw peeps....
if u guys are reading this (to those yang tak sempat nak dpt my card)
here u go..please make urself free on my big day ya..
any enquiries...pls do not hesitate to contact me aite!!!






p/s : to my IBM's gurlsss...dun miss me while i'm away otaaaay??!! i know office takkan happening without me uhuuuu see ya ppl on friday, saturday n sunday!! OMG..suddenly i nervousssss okaaaaay!!








Thursday, 19-Mar-2009 14:06 Email | Share | | Bookmark
~~~



Thursday, 19-Feb-2009 12:46 Email | Share | | Bookmark
~arrivederci inverno~

 
 
 
View all 22 photos...


Tuesday, 6-Jan-2009 10:54 Email | Share | | Bookmark
~:: Winter '09 ::~

 
 
 
View all 57 photos...












Saturday, 3-Jan-2009 23:33 Email | Share | | Bookmark
~Firenze~

otw to florence...
papehal..chekin hotel dulu..
my lucky no 11!! wehuuu
View all 48 photos...


















From Venice..we took the 1030 train straight to Florence...n arrived Florence at almost 1300...
at 1st plan nak pegi pisa lepas check in hotel in Florence tu..but then...the aunties said..kt pegi jalan2 'sini' dulu..then 2mrw morning ker baru pegi pisa (sebab skang kan by 5 dah gelap..so kalu pegi pisa pun tak sempat..tak best g pisa dah gelap2 kaaan

So...the day we arrived...ktorg jln2 je laaa from the Santa Maria Novella..then tu Piazza San Marco, Duomo and Baptistery...jalan2 sambil mencuci mate tgk all the leather goods..aim dulu..then the nx day br shopping eheheh n the best part is..tak sangka ktorg terpakse n sanggup mendaki bukit nk smp ke tempat statue michelangelo tuu...tp sib baik ade bas kat atas tu..so blk..ktorg naik bas sajeer...

Weather in florence sgt sgt sejook..smp memasing nk kuarkan camera pun malas...the aunties nk shopping pusing jauh2 lagi pun dah jadi malas sbb nk sejok beku tgn kaki sume

hari nak balik ke milan balik plak..pun klakar jugak!!!
ktorg terpakse beli tiket train yang tak de seat...meaning...kene laa berdiri saje spjg perjalanan...sbb train dah full..n yang ade pun tuk berdiri saje...
so sbb nak kene laa balik milan jugak on dat day..naik laa jugak train tu..n duduk laa kat tangga train....
siaaaaan ktorg kihkihkih
tp kenangan kan aunty??!!! bile lg nk rase duduk kat tangga train kat italy



To aunty hazizah n aunty aisyah,
Tx for everything!!! hope to see u in Malaysia soon..take care!!! xoxo


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net